Yol İş Sendikası Anaokulu
Gazi Mahallesi 1425. Sokak No 43/47 Sultangazi/İstanbul

VİZYON

Çocuk eğitiminde; evrensel standartlarda, sürdürülebilir eğitim politikalarıyla, aileler ile işbirliği içinde, bu ortamda çocuklara plan yapma, karar verme, seçim yapma, sıralama, önceliklendirme gibi becerileri kazandırarak etkin öğrenmelerini desteklemek ve iç disiplinlerini de geliştirebilecekleri bir ortam sağlamaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, okul öncesi çocuklarının bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak tüm gelişimsel dönemlerine uygun plan, programlar hazırlamak ve uygulamak, sorun çözebilen, , paylaşımcı, sorumluluk sahibi, iletişim becerisi gelişmiş, çevreye karşı duyarlı, yaratıcı, üretken, araştırmayı ve öğrenmeyi seven, mutlu ve özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmek temel varlık sebebimizdir.

Öğretim Şekli :Normal (Tekli)

Normal (Tekli)

10.00-15.00

Okulumuz ilçe merkezine 1.4, il merkezine 14 km mesafededir.