Okulumuzun Tarihçesi

 

Okulumuz inşaatı 2023 yılında tamamlanmış olup 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde eğitime başlamıştır. Okulumuz 10 şubeyle eğitime tekli olarak devam etmektedir .

 

Okulumuza da ismini veren Yol-İş Sendikası'nın kuruluşu, 1950 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü'nün kurulması ve bir karayolları ağı yaratma seferberliğinin başlatılmasıyla meydana gelmiştir.

 

Okulumuz alanı 1700 metrekareden oluşmaktadır. Bahçe alanı 800 metrekaredir

 

Okulumuzda 10 adet sınıf , 2 adet çok amaçlı salon ,yemekhane, idari odalar ,öğretmenler odası , rehberlik servisi, mescit  yer almaktadır.

 


 

MİSYONUMUZ

 

 

 

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, okul öncesi çocuklarının bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak tüm gelişimsel dönemlerine uygun plan, programlar hazırlamak ve uygulamak, sorun çözebilen, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, iletişim becerisi gelişmiş, çevreye karşı duyarlı, yaratıcı, üretken, araştırmayı ve öğrenmeyi seven, mutlu ve özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmek temel varlık sebebimizdir.

 


 

 

VİZYONUMUZ

 

 

Çocuk eğitiminde; evrensel standartlarda, sürdürülebilir eğitim politikalarıyla, ailelerle işbirliği içinde, bu ortamda çocuklara plan yapma, karar verme, seçim yapma, sıralama, önceliklendirme gibi becerileri kazandırarak etkin öğrenmelerini desteklemek ve iç disiplinlerini de geliştirebilecekleri bir ortam sağlamaktır.

 

 

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi